Hlavní obsah

Řidiči dodávky u Přerova vletěl do kabiny kus ledu

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Štěstí měl v pondělí řidič dodávky Fiat Ducato, když na silnici mezi obcí Kokory a Přerovem z protijedoucího nákladního auta odlétl větší kus ledu a oknem prolétl až do kabiny. Naštěstí skončil na straně spolujezdce, kde nikdo neseděl. Náraz zachytila palubní kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidiči vletěl do auta kus leduVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala v pondělí na silnici z Kokor směrem na Přerov.

„Na linku 158 se dovolal poškozený řidič dodávkového vozidla, na které mu spadl kus ledu z protijedoucího kamionu a napáchal škody,” sdělila v úterý Právu policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Řidiči u Jičína prolétl sklem led z jiného vozu. Viník se přihlásil policii

Krimi

Řidič se podle mluvčí setkal s policejní hlídkou na nedaleké benzínce, aby nebránil provozu v místě, kde k incidentu došlo.

Foto: Policie ČR

Kus ledu vletěl do kabiny řidiči dodávky u Přerova.

Z kamerového záznamu je zřejmé, že z protijedoucího kamionu odletěl ze střechy návěsu kus ledu, který zasáhl čelní sklo, udělal v něm díru a proletěl dovnitř auta.

Z nákladního auta na Jičínsku odlétl led a poškodil projíždějící auto

Krimi

„Naštěstí nedošlo ke zranění řidiče, protože kus ledu dopadl na stranu spolujezdce, kde nikdo neseděl,“ uvedla mluvčí. Řidič kamionu podle ní dál pokračoval v jízdě směrem na Kokory.

Foto: Policie ČR

Řidiči při jízdě u Přerova vletěl do kabiny kus ledu.

„Škoda na vozidle byla předběžně stanovena na 7000 korun,“ doplnila Zajícová s tím, že vyšetřování nehody ještě neskončilo.

Autem na Znojemsku proletěl kus ledu z kamionu. Těsně minul řidiče

Krimi

Jestli vyšetřovatelé po řidiči vozidla, ze kterého se led uvolnil, pátrají, případně již znají jeho totožnost, policie neupřesnila, rovněž nesdělila, kterých paragrafů se vyšetřování nehody týká.

Reklama

Výběr článků

Načítám