Hlavní obsah

Řidič vrazil v plné rychlosti do policejního auta na Lounsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blatno

Středně těžká zranění utrpěl v pátek odpoledne řidič osobního auta, který na Lounsku narazil v plné rychlosti do policejního vozu. Hlídka vyvázla bez zranění, policisté byli mimo služební auto, když právě odkláněli dopravu kvůli jiné nehodě. Při té se ráno těžce zranil mladý řidič.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Mladého řidiče po nehodě na Lounsku hasiči ze zdemolovaného vozu vyprošťovali.

Článek

Muž vrazil do služebního auta podle mluvčí policie Miroslavy Glogovské v plné rychlosti u obce Lubenec. Jak rychle měl muž jet, policie neupřesnila.

Mluvčí záchranné služby Prokop Voleník sdělil, že zdravotníci řidiče přepravili do nemocnice se středně těžkým zraněním.

Jízdu opilého mladíka bez řidičáku na Jičínsku ukončil strom

Krimi

Dvoučlenná posádka policie podle Glogovské vyvázla bez zranění, v okamžiku nárazu byla totiž mimo vozidlo, když odkláněla dopravu na nedaleké Podbořany.

Důvodem odklonu byla vážná nehoda, která se stala krátce před 8. hodinou nedaleko Lubence směrem na hlavní silnici u Malměřic, které jsou částí obce Blatno na Lounsku.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Při nehodě na Lounsku se vážně zranil mladý řidič.

„Došlo ke střetu nákladního a osobního vozidla. Hasiči z havarovaného vozu vyprostili zraněného člověka a předali jej Zdravotnické záchranné službě. Silnice byla po dobu zásahu neprůjezdná,” uvedlo ráno Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) na webu o dopravní situaci v ČR.

Mluvčí záchranky Voleník sdělil, že za volantem osobního auta byl mladý řidič, který utrpěl velmi vážná mnohočetná zranění.

Mladý řidič na Českolipsku předjížděl kolonu. Srážku s náklaďákem nepřežil

Krimi

Věk řidiče zdravotníci neupřesnili. Podle Voleníka byl mladík přepraven sanitkou do nemocnice na traumacentrum.

Okolnosti obou nehod a jejich přesné příčiny vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám