Hlavní obsah

Řidič tmavého vozu srazil na Náchodsku chodkyni a ujel. Pátrá po něm policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Martinkovice

Kriminalisté pátrají po řidiči tmavého vozidla, které podle svědectví srazilo v pátek chodkyni v Martínkovicích na Náchodsku. Řidič pak z místa nehody ujel. O zraněnou ženu se postarali zdravotníci.

Foto: Policie ČR

Místo nehody v Martínkovicích

Článek

Nehoda se stala minulý týden v pátek v 8:00 hodin. Řidiče se policii dosud nepodařilo vypátrat.

„Podle dosavadních zjištění k nehodě mělo dojít tak, že dosud neustanovený řidič, nejspíše v tmavě modrém či černém vozidle Peugeot, jel ve směru od Turistické základny u Nývltů a v Martínkovicích srazil chodkyni, která šla po zdejší komunikaci,“ informovala v pondělí o případu mluvčí policie Lucie Konečná.

Řidič podle ní vzápětí z místa nehody odjel neznámo kam.

Žena přebíhala silnici v Praze na červenou. Smetla ji dodávka

Krimi

Žena utrpěla při střetu s vozidlem zranění a převzali si ji do péče zdravotníci.

Věk chodkyně ani rozsah poranění policie neupřesnila, Konečná ale zmínila, že ohledně zkoušky na alkohol byl u ženy vzhledem ke zranění vyžádán odběr krve, nebyla tedy provedena dechová zkouška.

Foto: Policie ČR

Místo nehody v Martínkovicích

„Dopravní policisté z Náchoda žádají, aby se jim přihlásili další případní svědci,“ dodala Konečná s tím, že je lidé mohou podat buď prostřednictvím linky 158, nebo osobně, či telefonicky na náchodský dopravní inspektorát (tel. 974 534 250).

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám