Hlavní obsah

Řidič přejel 17letému chlapci nohu a ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Šumperští policisté pátrají po neznámém řidiči, který v pondělí odpoledne na silnici mezi obcí Jindřichov a částí obce Pusté Žibřidovice na Šumpersku narazil autem do sedmnáctiletého mladíka, přejel mu nohu a z místa nehody ujel. Právo o tom ve čtvrtek informovala policejní mluvčí Marie Šafářová.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

K nehodě podle ní došlo v 15.15. „Sedmnáctiletý mladík šel při pravém okraji silnice směrem na Pusté Žibřidovice,“ uvedla mluvčí.

„Měl v uších sluchátka a poslouchal hudbu. Proto zřejmě neslyšel blížící se osobní vůz jedoucí stejným směrem, který do něj nejprve narazil a poté mu přejel přes nárt levé nohy. Řidič následně z místa odjel směrem na Pusté Žibřidovice,” dodala.

Zvrhlík přepadl na Šumpersku 18letou dívku. Když začala křičet, utekl

Krimi

Mladík podle ní i přes značné bolesti došel domů, kde vše sdělil matce. Ta nehodu oznámila na linku 158 a syna odvezla na ošetření do nemocnice.

Podle vyjádření postiženého na něj mělo najet vozidlo tovární značky Lancia, zlaté nebo pískové barvy. „Mělo se jednat o starší typ s hranatou karoserií, který měl tmavá skla v zadních dveřích,“ konstatovala Šafářová.

Řidič srazil chodce do příkopu. Pak ho chytl pod krkem a vynadal mu

Krimi

Řidičem měl být muž ve věku 50 až 60 let s šedivými vlasy a šedivým plnovousem.

Na předním sedadle vedle řidiče měla sedět žena obdobného věku s hnědými delšími vlasy a na jednom ze zadních sedadel další dospělá osoba, kterou vzhledem k tmavým sklům ve dveřích nedokázal postižený blíže popsat.

„Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření. V této souvislosti se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc. Jakékoli poznatky, informace k danému vozidlu či řidiči osobního automobilu je možné nahlásit na linku 158,“ doplnila policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám