Hlavní obsah

Zvrhlík přepadl na Šumpersku 18letou dívku. Když začala křičet, utekl

– Šumperk

Osmnáctiletou dívku osahával dosud neznámý muž v úterý na Šumpersku. Počkal, až se rozloučí s kamarádkou, a pak ji napadl. Protože ho dívka okřikla, lekl se a utekl. Zranění naštěstí neutrpěla.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Dívka dle své výpovědi byla v úterý odpoledne s kamarádkou u autobusové zastávky v Kolšově, kde se rozloučily. Všimla si neznámého muže, ale nevěnovala mu pozornost.

„Ten ji po chvíli doběhl, přičemž ji zezadu chytil jednou rukou kolem pasu a druhou ji přes mikinu začal osahávat na poprsí. Když ho okřikla, svého jednání zanechal,“ uvedla mluvčí policie Marie Šafářová.

Zvrhlík osahával v pražském autobusu mladou ženu

Krimi

Násilník ji odstrčil do křoví a utekl. Dívka podle policie nebyla zraněna, ale otřesena. Muž jí nic nevzal. Policisté ihned po oznámení nasadili psovody, ale podezřelého se najít nepodařilo.

Mělo se jednat o muže ve věku mezi 20–30 lety, vysokého přibližně 175 cm, normální postavy. Na sobě měl oblečenou černou bundu a černé kalhoty. Měl nasazenou černou roušku a nebylo mu tedy vidět do obličeje.

Zvrhlík v Praze zaútočil na dvě ženy. Prodavačka sexshopu se mu ubránila lstí

Krimi

„S žádostí o pomoc při pátrání po pachateli se policisté obracejí na veřejnost, zejména občany daných obcí, tj. Kolšova, Sudkova či Brníčka. Jakoukoli informaci k muži daného popisu přijme linka 158,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám