Hlavní obsah

Řidič mikrobusu vyrazil z benzínky auta neauta, šoféři dupali na brzdy

Novinky, kub
Moravská Nová Ves

Krajně nebezpečný manévr předvedl řidič mikrobusu na Břeclavsku. Při vyjíždění od benzínové stanice na hlavní silnici nedal přednost náklaďáku, navíc jel přes plnou čáru. Šofér nákladního vozidla musel dupnout na brzdu, za ním jela ještě dodávka, která zastavila rovněž na poslední chvíli. Auta se kvůli incidentu ale nakonec stejně střetla. Mikrobus jel dál, policie po jeho řidiči pátrá.

Řidič mikrobusu nedal přednost u benzínky Video: , Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala před týdnem, řidiče mikrobusu se však dosud nepodařilo vypátrat.

„Ráno projížděl benzínovou čerpací stanicí u Moravské Nové Vsi, na jejímž výjezdu nedbal dopravního značení, nedal přednost vozidlům na hlavní silnici a přes plnou čáru odbočil vlevo,” sdělil ve středu mluvčí policie David Chaloupka.

Mladý řidič vjel na Brněnsku na benzínku a vrazil do aut, čtyři zranění

Krimi

Kamera zachytila, jak po hlavní silnici v ten moment přijelo nákladní vozidlo, jehož řidič musel dupnout na brzdu, čímž střetu na poslední chvíli zabránil. Za ním jela ještě dodávka, která rovněž zastavila na poslední chvíli.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po řidiči bílého mikrobusu.

Vozidla na záznamu sice dobrzdila, podle mluvčího k jejich střetu ale nakonec došlo. Policie řeší srážku náklaďáku s dodávkou u benzínky, na kterou měl mít vliv zmíněný riskantní manévr mikrobusu. Kdy ke kolizi došlo, například při rozjíždění, které už na videu není, policie neupřesnila.

Řidič zboural kamionem benzinku na Prostějovsku

Krimi

Policisté po bílém mikrobusu zachyceném na videozáznamu bezpečnostní kamery a jeho řidiči pátrají, rovněž shánějí záznamy palubních kamer řidičů, kteří místem projížděli. Informace k případu je možné poskytnout na čísle 602 469 135.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám