Hlavní obsah

Mladý řidič vjel na Brněnsku na benzínku a vrazil do aut, čtyři zranění

Právo, vtk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popovice

Čtyři zranění a tři poškozená auta jsou výsledkem dopravní nehody, která se stala v sobotu večer v Popovicích na Brněnsku. Mladý řidič vjel na benzínovou čerpací stanici, kde vrazil do dvou zaparkovaných aut. Z přihlížejících nebyl nikdo zraněn, v nemocnici skončil řidič společně se třemi členy posádky svého vozu.

Foto: ZZS JMK

Při nehodě v Popovicích najel mladý řidič na benzínku

Článek

„Víme, že nebyl pod vlivem alkoholu. Proč ale nezvládl řízení, to je předmětem dalšího vyšetřování,“ řekl v neděli Právu mluvčí policie Bohumil Malášek. Věk řidiče záchranáři neupřesnili, hovořili pouze o mladém muži.

Podle odborníků je štěstí, že kolize skončila jen poškozením aut. Následky mohly být mnohem vážnější. Škoda se odhaduje na 300 000 korun.

Řidič zboural kamionem benzinku na Prostějovsku

Krimi

Hasiči na místě jen očistili vozovku od uniklých provozních kapalin z aut.

Foto: ZZS JMK

Nehoda se stala v Popovicích na Brněnsku

„Se středně těžkým zraněním skončil ve fakultní nemocnici v Bohunicích mladý řidič a jeho spolujezdkyně středního věku,” uvedla mluvčí záchranky Hedvika Kropáčková.

Mladík v dodávce narazil u pumpy na D5 do kamiónu, zemřel na místě

Krimi

Ve voze dále cestovala mladá žena, která skončila s lehkým poraněním břicha v úrazové nemocnici a dále chlapec, jenž utržil pouze oděrky. Přesto jeho stav zkontrolovali lékaři dětské nemocnice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám