Hlavní obsah

Řidič mercedesu nepřežil náraz do odbočujícího traktoru

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brtnice

Okolnosti tragické nehody vyšetřují policisté na Vysočině, kde řidič osobního auta nepřežil srážku s traktorem. Došlo k tomu u obce Brtnice na Jihlavsku při odbočování traktoru, do jehož přívěsu vrazilo auto jedoucí ve stejném směru. Policie při vyšetřování prosí o případná svědectví šoférů, kteří jeli kolem, jde zejména o záznamy palubních kamer.

Foto: Policie ČR

Řidič osobního auta narazil do odbočujícího traktorového přívěsu

Článek

Nehoda se stala ve středu kolem 16.30 hodin na silnici II/405, vozidla se srazila u Brtnice na křižovatce k Uhřínovicím, informovala ve čtvrtek mluvčí policie Dana Čírtková.

Srážce předcházel manévr traktoristy, který jel se strojem značky John Deere s přívěsem ve směru na Jihlavu a začal odbočovat vlevo na Uhřínovice. „Ve stejném směru projíždělo osobní vozidlo mercedes, které řídil 28letý muž,” popsala mluvčí s tím, že řidič vrazil z dosud nezjištěných příčin do traktorového přívěsu.

V převráceném mercedesu na Kolínsku zemřel 17letý řidič

Krimi

Vlek se při nárazu převrátil na silnici, řidič osobního vozidla zůstal v mercedesu zaklíněn. V autě byl ještě pes, kterého veterinář umístil do útulku. Řidič traktoru se při dopravní nehodě nezranil, dechová zkouška u něj vyloučila alkohol. „U zemřelého řidiče osobního auta byla nařízena soudní pitva,” upřesnila Čírtková.

Řidička v Praze nabourala auta a pak mercedes převrátila. Dechovou zkoušku odmítla

Krimi

Škodu vyšetřovatelé vyčíslili na 600 tisíc korun. Případ si převzali kriminalisté, kteří zjišťují míru zavinění a okolnosti nehody, řeší se zejména způsob jízdy mercedesu.

Na Znojemsku se srazila dodávka s traktor bagrem, jeden mrtvý

Krimi

„Kriminalisté by uvítali případné svědky, kteří viděli nehodu a mají ve svých vozidlech palubní kamery,” dodala mluvčí s tím, že se svědectvím se lze obrátit na linku 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám