Hlavní obsah

V převráceném mercedesu na Kolínsku zemřel 17letý řidič

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi Sendražicemi a Ovčáry na Kolínsku havaroval v úterý v podvečer mercedes, ve kterém cestovali dva mladíci ve věku 17 a 15 let. Vůz řídil starší z nich a při nehodě zemřel, mladší skončil se zraněním v nemocnici.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba

Článek

„V Osecké ulici v Sendražicích došlo před 18. hodinou k havárii osobního automobilu mercedes, který se převrátil na kruhovém objezdu. Řidič zůstal ve vozidle zaklíněn a nejevil známky života," řekla Novinkám policejní mluvčí Monika Schindlová.

Zatímco patnáctiletý spolujezdec byl v době příjezdu záchranářů mimo vozidlo, sedmnáctiletého řidiče museli zhruba 20 minut vyprošťovat hasiči.

V kamionu na Kladensku našli mrtvolu

Krimi

„Řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem. Spolujezdec pak utrpěl zranění středně těžkého charakteru, se kterými byl transportován pozemní posádkou do motolské nemocnice,” sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Hasiči si na místo kvůli úklidu silnice vyžádali silničáře. Okolnostmi nehody se zabývají kolínští kriminalisté. Řidič, vzhledem k tomu, že nebyl plnoletý, s největší pravděpodobností neměl řidičské oprávnění na osobní automobil.

„Příčiny nehody vyšetřujeme,” dodala Schindlová.

Po nárazu do stromu na Rychnovsku zemřel řidič

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám