Hlavní obsah

Mladík vyjel do protisměru a střetl se s jiným autem. Jeho řidič zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při čelním střetu dvou osobních aut mezi obcemi Petrovice a Větrný Jeníkov na Jihlavsku zemřel ve středu ráno jednapadesátiletý řidič vozu Suzuki Ignis. Ve voze Škoda Felicia se těžce zranil jeho devatenáctiletý řidič.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na silnici II/131. Hlášení o nehodě policie přijala v 5:40. Těžce zraněného řidiče přepravil vrtulník záchranářů do nemocnice v Hradci Králové.

Hromadná nehoda na D5: řidič kamionu měl v kabině zapnutý hokej

Krimi

„Při prvotním ohledání místa dopravní nehody policisté zjistili, že řidič osobního vozidla Škoda Felicia vyjel s vozidlem částečně do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem Suzuki Ignis. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování," uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

Zemřel motorkář

V Olomouci ve středu ráno zemřel po střetu s osobním autem motorkář. Nehoda se stala na okraji města na křižovatce Pražské ulice a třídy Míru.

V Brně narazil autobus do lampy, 11 zraněných

Krimi

„Při dopravní nehodě došlo ke střetu osobního auta s motorkou, jedna ze zúčastněných osob i přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehla svým zraněním," uvedla olomoucká policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Doplnila, že příčiny a okolnosti nehody policie vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám