Hlavní obsah

Řidič kamionu na Jablunkovsku nedobrzdil před kolegou, na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestapadesátiletý řidič nákladního vozu nepřežil v pondělí odpoledne srážku dvou kamionů na Jablunkovsku. Podle policie jde o cizince, který nestačil dobrzdit a narazil do stojícího auta před sebou.

Nehoda kamionů na JablunkovskuVideo: Aktu.cz

 
Článek

K tragédii došlo krátce po 14. hodině na hlavním silničním tahu 1/11 v Návsí. „Z důvodu opravy silnice se na místě nachází semafor, který řídí dopravu. Vzhledem k tomu, že na semaforu svítilo červené výstražné světlo, pětačtyřicetiletý řidič nákladního vozidla před ním zastavil,“ popsala policejní mluvčí Eva Michalíková.

Foto: Aktu.cz

Nehoda na Jablunkovsku

Dodala, že za ním jedoucí šestapadesátiletý muž, také řidič nákladního auta, který přijížděl od slovenských hranic směrem na Jablunkov, nestačil bezpečně dobrzdit. „A zezadu narazil do před ním stojícího kamionu. Řidič i přes poskytnutou pomoc svým zraněním na místě podlehl,“ nastínila s tím, že oba šoféři byli cizinci.

Foto: Aktu.cz

Nehoda na Jablunkovsku

Řidič, který před semaforem zastavil, absolvoval orientační dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Silnice je v obou směrech stále neprůjezdná, podle policie bude uzavřena zhruba do 18.30 hodiny.

Řidič opřel kamion o rodinný dům. V šoku ho odvezli do nemocnice

Krimi

„Pro kompletaci informací žádáme případné svědky dopravní nehody, případně řidiče, kteří by mohli disponovat kamerovým záznamem, například z palubní kamery vozidla, aby kontaktovali linku 158,“ doplnila Michalíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám