Hlavní obsah

Řidič chtěl odvézt sražené dítě, které ale odmítlo. Šoféra teď hledá policie

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká Polom

Policie hledá řidiče, který před týdnem srazil dítě na přechodu v obci Velká Polom na Ostravsku a z místa nehody odjel. Muž ale původně neujel a nezletilému nabízel odvoz do nemocnice, jenže to chlapec odmítl, a tak šofér odjel. Policie muže shání kvůli vyšetření dopravní nehody.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Ke kolizi došlo 21. března o půl deváté ráno. „Řidič vozidla neznámého typu a registrační značky při odbočování z ulice 9. května na ulici Opavskou narazil do chodce, který přecházel vyznačený přechod,” uvedl mluvčí policie Richard Palát.

„Následně zastavil a nabídl nezletilému převoz k ošetření, případně do místa bydliště, což chlapec odmítl a řidič vozidla z místa nehody odjel,“ upřesnil mluvčí.

Při nehodě ale došlo ke zranění chlapce, který byl poté převezen k ošetření. „Pro řádné zadokumentování dopravní nehody žádáme samotného řidiče vozidla, případně svědky, nechť nás kontaktují na kterékoliv služebně policie, bezplatné lince 158 nebo na služební telefonní lince 974 725 254,“ dodal Palát.

Reklama

Výběr článků

Načítám