Hlavní obsah

Při srážce obytného auta s osobním zemřel na jihu Moravy muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Při nehodě osobního a obytného vozu u Mikulova na Břeclavsku dnes nad ránem jeden muž zemřel, čtyři další lidé se zranili. Podle policie může být za nehodou únava či mikrospánek.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřel řidič osobního auta

Článek

Nehoda se stala na silnici číslo 52 kolem 4:10 směrem od Bavor kousek před Mikulovem. V obou případech šlo o vozy ze zahraničí. Záchranáři na místo vyslali mj. i vrtulník.

"Jeden pacient zemřel ještě před naším příjezdem. Na místě jsme ošetřili těžce zraněnou ženu, poskytli jsme jí přednemocniční péči, bylo potřeba ji zaintubovat, napojit na řízenou ventilaci. Letecky jsme ji transportovali na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno-Bohunice," uvedla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Karavan s turisty se srazil s kamionem, žena zemřela

Krimi

Záchranáři se na místě postarali ještě o další tři zraněné lidi, které převezli do břeclavské nemocnice. Z toho dva lidé se zranili lehce, jeden středně těžce.

Mluvčí policie David Chaloupka uvedl, že v případě úmrtí a těžkého zranění šlo o posádku osobního vozu. Podle něj přejel 58letý řidič osobního auta z nezjištěných příčin do protisměru, kde se srazil s karavanem.

„Okolnostmi dopravní nehody se zabývají dopravní policisté, je pravděpodobné, že svoji roli zde mohla sehrát i únava nebo mikrospánek na dlouhé cestě,” konstatoval mluvčí.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřel řidič osobního auta

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám