Hlavní obsah

Při nehodě zemřela v Plzni spolujezdkyně, auto v mlze nabouralo do sloupu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaačtyřicetiletá žena zemřela v noci na neděli při nehodě osobního auta v Plzni. Řidič, který je podezřelý z usmrcení z nedbalosti, byl při nehodě zraněn a skončil v nemocnici, uvedla krajská policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Nehoda se stala po třetí hodině ranní na přivaděči silnice I/26 ve směru od Sulkova. „Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a zejména povětrnostním podmínkám - husté mlze,” uvedla situaci mluvčí.

Řidič poté podle ní vjel do prostoru kruhového objezdu, kde se střetl se zvýšeným obrubníkem travnaté plochy ve středu kruhového objezdu. „Najel na travnatou plochu kruhového objezdu, kde se střetl se sloupem trolejového vedení," dodala Brožová.

Spolucestující utrpěla zranění neslučitelná se životem. Řidič se při střetu zranil, záchranná služba ho převezla do nemocnice v Plzni.

Požití alkoholu bylo u řidiče na místě nehody vyloučeno dechovou zkouškou. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 250 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám