Hlavní obsah

Přejel v Otrokovicích do protisměru a smetl auto. Mladá spolujezdkyně zemřela

– Zlín
Právo, jr

Mladá žena zemřela po dopravní nehodě, ke které došlo v pondělí večer v Otrokovicích na Zlínsku. Další tři lidé utrpěli těžká zranění, jeden člověk byl zraněn lehce.

Foto: Policie ČR

Po srážce dvou osobních aut v Otrokovicích na Zlínsku zemřela mladá žena.

Článek

„Třiadvacetiletý řidič vozidla Seat jel podle dosud zjištěných informací vysokou rychlostí po ulici Objízdná v Otrokovicích ve směru od kruhového objezdu k ulici Nadjezd. Vozidlo dostalo smyk a přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s projíždějícím osobním vozem Škoda Octavia, které řídil sedmadvacetiletý řidič,“ uvedla mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

Na Znojemsku havarovala tři auta: čtyři mrtví, vážně zraněné dítě

Krimi

Řidiči obou vozidel utrpěli těžká zranění. Těžké zranění utrpěla i pětadvacetiletá spolujezdkyně ve škodovce a spolujezdkyně stejného věku v seatu, která seděla na zadním sedadle. „Ta bohužel svému zranění po příjezdu do nemocnice podlehla,“ řekla Kozumplíková.

Foto: Policie ČR

Po srážce dvou osobních aut v Otrokovicích na Zlínsku zemřela mladá žena.

Lehké zranění utrpěl čtyřiadvacetiletý spolujezdec ze seatu. Dechová zkouška u řidiče auta byla negativní, u druhého řidiče ze škodovky ukázal displej přístroje hodnotu 0,37 a 0,34 promile. Předběžná škoda na obou vozidlech se vyšplhala na sto devadesát tisíc korun.

„Veškeré další okolnosti, rozsah zranění a průběh dopravní nehody šetří dopravní policisté společně s kriminalisty,“ uzavřela Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám