Hlavní obsah

Policisté potkali muže s televizí na zádech. Ukradl jsem ji, přiznal

Tanvald

S televizí na zádech přistihli policisté 42letého recidivistu při kontrole chat na Tanvaldsku na severu Čech. Policisté tam hlídkovali, protože zaznamenali několik případů vykradených objektů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

„V neděli 2. ledna při průjezdu Žďáru u Tanvaldu spatřili policisté ojedinělý úkaz, osobu s televizí na zádech,“ popsal odhalení mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Když policisté muže s televizorem zastavili a zeptali se ho, kde k přístroji přišel, nebyl schopen smysluplně odpovědět, a nakonec se přímo na místě přiznal ke krádeži. „Policisty pak navedl až k místu, kde se televizoru zmocnil. A následovala projížďka i po dalších místech, která v předchozím období navštívil a do kterých se vloupal. V průběhu večera tak policisty navedl k dalším pěti objektům,“ upřesnil Robovský.

Podezřelý ze silvestrovského vyloupení zlatnictví se přiznal. Vydal 153 prstenů

Krimi

Podezřelý je podle něj 42letý recidivista z Jablonecka. Vyšetřovatel ho už obvinil z přečinů porušování domovní svobody, poškození cizí věci a krádeže, za které mu hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky. Aktuálně se čeká na rozhodnutí soudu o jeho vzetí do vazby. Vloupáním způsobil škodu za 50 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám