Hlavní obsah

Policie zadržela podezřelého z brutální vraždy v Ostravě-Polance

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Obyvatelé ostravské čtvrti Polanka si mohou oddychnout. Policie ve středu oznámila, že zadržela osobu podezřelou z brutální vraždy, která se stala 29. března v jednom z rodinných domů. Mezi lidmi se šířila panika kvůli fámě, že vrahem je zloděj, který se do domu vloupal.

Článek

Další detaily případu policie zveřejní až v následujících dnech, ovšem podle informací z místa je zadrženým někdo z okruhu známých.

„V průběhu prověřování kriminalisté zjistili informace ke konkrétní podezřelé osobě, kterou jsme již omezili na osobní svobodě. I v tuto chvíli pokračují kriminalisté v obligatorních úkonech trestního řízení,“ uvedla bez bližších podrobností mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková.

Pětadvacetiletou těhotnou ženu údajně našel v rodinném domě zavražděnou její přítel, který se vrátil z Turecka. Podle informací známých rodiny byla žena brutálně ubita a hlavu měla zdeformovanou tak, že byl problém s její identifikací.

Z domu se navíc podle dosud nepotvrzených informací měly ztratit cennosti i peníze v hotovosti. Případ policie vyšetřuje jako zvlášť závažný zločin vraždy, pachateli hrozí až výjimečný trest.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám