Hlavní obsah

Policie rozprášila drogový gang, pervitin prodával u hranic s Německem

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Drogový gang, který se staral o výrobu a distribuci pervitinu u hranic s Bavorskem, se v těchto dnech podařilo rozprášit domažlickým kriminalistům. Podle policistů pachatelé vyrobili nejméně dvě stovky gramů drogy.

Foto: Policie ČR

Zadržený pervitin na Domažlicku

Článek

Vaření metamfetaminu se věnovala dvojice mužů ve věku 35 a 37 let. O distribuci se pak starala 24letá žena, která zboží prodávala v nočním klubu u hraničního přechodu Folmava.

„Oba muži vědomým společným jednáním vyrobili nejméně 200 gramů pervitinu, který distribuovali dalším osobám,“ sdělila v úterý policejní mluvčí Dagmar Brožová. Žena podle policejních informací pervitin prodala nejméně v pěti stech případech, a to od února 2013 až do současnosti.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Policisté navíc prokázali, že kvůli výrobě drogy muži ze zahraničí dovezli nejméně 9408 tablet léku. „Zbytek tablet o hmotnosti téměř dva a půl kilogramu uschovali ve vozidle,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Tablety muži ze zahraničí dováželi v tisících.

Všichni tři pachatelé už jsou ve vazbě, všem hrozí za výrobu a prodej drog deset let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám