Hlavní obsah

Policie hledá svědky nebezpečné jízdy aut v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté hledají svědky nebezpečné jízdy dvou aut. Jejich jízda následně skončila nehodou. Bližší informace však policisté nemohou sdělovat, aby nebylo narušeno vyšetřování.

Krátký úsek jízdy vozidelVideo: Policie ČR

 
Článek

Nebezpečná jízda se odehrála 23. dubna kolem poledne ve Kbelské ulici ve směru na Prahu 9. Auta jela z ulice Ke Stírce přes Střelničnou ulici.

V Praze ve Vltavě našli utonulého muže

Krimi

„V ulici Kbelská došlo k dopravní nehodě vozidla Škoda Octavia stříbrné barvy (opatřeno polepy s bojovou tematikou) a Škody Fabie cihlové barvy. Během jízdy řidiči několikrát porušili pravidla silničního provozu,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Policie nechce specifikovat, co řidiči porušili a jak se během jízdy chovali. Zveřejněné fotografie mohou naznačovat, že se šoféři snažili vytlačovat a úmyslně do sebe naráželi. O případném zranění policie nic neuvedla.

Muž onanoval před nezletilou dívkou v pražské tramvaji, natočila si ho

Krimi

„Žádáme očité svědky této nebezpečné jízdy a následné dopravní nehody, aby se ozvali na linku 158 a pomohli nám tak s vyřešením tohoto případu,“ konstatovala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Nehoda aut ve Kbelské

Foto: Policie ČR

Nehoda aut ve Kbelské

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám