Hlavní obsah

Po nehodě odjel viník na chatu. Po čase se vrátil a nadýchal dvě promile

Přerov

Nevšední případ zaznamenali ve čtvrtek odpoledne policisté v Přerově. Devětapadesátiletý řidič tu s autem naboural do jiného auta a místo toho, aby situaci řešil, odjel na chatu. Když se na místo po nějaké době vrátil, byl opilý. Přijel přitom autem, které řídil. Právo o případu v pátek informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Řidič vozidla Škoda Fabia vycouvával odpoledne z parkovacího místa na ulici Želatovská v Přerově. Přitom zadním rohem narazil do zaparkovaného vozidla BMW. Nedělal si s tím těžkou hlavu a odjel na chatu, aniž by něco řešil,“ uvedla mluvčí.

Zamilovaná žena z Přerovska uvěřila báchorce údajného amerického vojáka

Krimi

Majitelka poškozeného vozidla událost oznámila policistům, a ti zjistili totožnost podezřelého, který se pak dostavil zpátky nehodu řešit. Jeho způsob návratu byl ovšem neobvyklý, protože na místo přijel autem v podroušeném stavu.

V Bečvě našli lidskou kostru

Krimi

„Hlídce sdělil, že si zavdal až po nehodě na chatě. Provedenou dechovou zkouškou mu bylo naměřeno 2,12 promile alkoholu,“ konstatovala Zajícová. Na místě podle ní řidič předal policistům řidičský průkaz, který mu zadrželi, a v nemocnici se na vyzvání dobrovolně podrobil odběru krve.

Škoda na vozidlech byla předběžně stanovena na 23 000 korun.

„Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ doplnila policejní mluvčí s tím, že muži nyní hrozí až rok vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám