Hlavní obsah

Opilý řidič s lahvemi v autě převrátil na Hodonínsku renault do příkopu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

V příkopu skončil v pondělí ráno se svým autem řidič renaultu na Hodonínsku. Nezvládl průjezd zatáčkou a vůz obrátil na střechu. Policisté u muže zjistili přes dvě promile alkoholu, případ vyšetřují jako ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto: Policie ČR

Nehoda renaultu mezi Hodonínem a Ratíškovicemi

Článek

Nehoda se stala kolem 6:30 hodin na silnici mezi Hodonínem a Ratíškovicemi. Třiatřicetiletý řidič podle policie jel příliš rychle, nezvládl zatáčku a vyjel mimo silnici.

Pronásledovaný řidič vrazil v Praze do hlídky strážníků, jednoho těžce zranil

Krimi

„Po najetí do silničního příkopu obrátil vozidlo na střechu. Při havárii si způsobil lehké zranění,” sdělil mluvčí policie Petr Zámečník s tím, že škoda na autě činí asi 30 tisíc korun.

Policisté u řidiče zjistili po dechové zkoušce 2,2 promile alkoholu, na sedačce za sebou měl rovněž prázdné lahve a plechovku od piva.

Foto: Policie ČR

Řidič nadýchal přes dvě promile

„Řidiči byl přímo na místě zadržen řidičský průkaz a ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání ohrožení pod vlivem návykové látky,” dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám