Hlavní obsah

Opilý násilník kopl cestující na eskalátorech v metru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Agresivního cestujícího v metru řešili minulý pátek strážníci v Praze. Muž kopl do jiného cestujícího a pak útočil na dozorčí stanice. Před strážníky však hrál nemocného.

Agresivní muž v metruVideo: MP Praha

 
Článek

Násilník jel po eskalátorech ve stanici metra Veleslavín, když se zničehonic rozhodl kopnout do muže před sebou. Ten naštěstí jeho útok ustál a nespadl. Následně měl obtěžovat další cestující a také dozorčí metra. Tam ho našla také hlídka strážníků a policistů.

V domě v Praze našli mrtvou dvojici ve značném stadiu rozkladu

Krimi

„Opilý osmapadesátiletý muž s hlídkou nespolupracoval, slovně strážníky napadal a neustále šermoval rukama před tělem. Po zklidnění hmaty a chvaty se sesul na zem, začal předstírat křeče a stěžoval si na bolesti na hrudi,“ uvedla mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Pronásledovaný řidič utekl na pražských Vinohradech z auta, to se samo rozjelo a bouralo

Krimi

Dechová zkouška ukázala hodnotu 1,79 promile. S příjezdem záchranářů jeho zdravotní problémy skončily a začal nadávat zdravotníkům. V sanitce pak poškodil zařízení a musel být spoután. Muž skončil na vyšetření v nemocnici. Naštěstí nikdo nebyl zraněn, a tak jeho chování bude řešit správní orgán.

Foto: MP Praha

Agresivní muž v metru

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám