Hlavní obsah

Opilý a bez řidičáku boural s nepojištěným autem, které nemělo technickou. Čtyři těžce zranění

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hatín

Bez řidičského průkazu a s 1,6 promile alkoholu v krvi havaroval mladý řidič vozu Mazda ve středu v noci u obce Hatín na Jindřichohradecku. V autě s ním jeli další čtyři lidé. Všechny přepravil vrtulník s těžkým zraněním do českobudějovické nemocnice.

Foto: PČR Jindřichův Hradec

Devatenáctiletý mladík řídil opilý a bez řidičského průkazu.

Článek

Devatenáctiletý mladík jel zřejmě velmi rychle a v zatáčce nezvládl řízení. S autem narazil do betonového mostku a převrátil se na bok.

„Řidič utrpěl lehké zranění a byl sanitkou převezen do jindřichohradecké nemocnice. Daleko hůře dopadly dvě ženy, které utrpěly těžká zranění a do nemocnice v Českých Budějovicích je transportoval vrtulník. Těžce zraněni byli i další dva muži, kteří v autě cestovali,“ řekla mluvčí jindřichohradecké policie Hana Millerová.

Foto: PČR Jindřichův Hradec

Devatenáctiletý mladík řídil opilý a bez řidičského průkazu

U mladého řidiče byla provedena dechová zkouška na alkohol. Nadýchal 1,6 promile.

„Dopravní policisté navíc lustrací zjistili, že mladík není držitelem řidičského oprávnění a auto nemá platnou technickou prohlídku a není ani pojištěné,“ řekla Millerová. Případem se zabývají kriminalisté a mladíkovi hrozí několik let za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám