Hlavní obsah

Opilá žena ztratila v Brně dítě

Právo, kg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Zachráněné dítě mají na svém kontě příslušníci Pohotovostního pořádkového odboru brněnské policie. Ti v úterý v jednu hodinu ráno jeli ke 24leté ležící opilé ženě v Žabovřeské ulici. Matka přitom nechala v noci napospas osudu v kočárku své dítě.

Článek

Obyvatelé oznámili, že žena leží na chodníku a nejeví známky života. Když policisté na místo dorazili, zjistili, že žena je jen silně podnapilá. Při zákroku však zaslechli dětský pláč. Po sto metrech našli dětský kočárek i s dítětem.

"V kočárku bylo roční dítě oblečené jen lehce. Policisté proto zavolali lékaře, který nechal kojence převézt do nemocnice na prohlídku a ošetření. Když se žena probrala, policisté jí naměřili 2,4 promile alkoholu," uvedla Jana Šípková z brněnské policie.

"Žena policistům také řekla, že v kočárku je její dítě. Případem se nyní zabývají policisté, kteří prověřují, zda v dané věci nedošlo ke spáchání trestného činu," uvedla Jana Šípková z brněnské policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám