Hlavní obsah

OBRAZEM: K řidiči se hasiči dostávali přes plechy 45 minut

Novinky, PNO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STŘEDOČESKÝ KRAJ

Dopravní nehoda s těžkým zraněním řidiče se stala ve středu kolem půl druhé odpoledne nedaleko Bezna na Mladoboleslavsku. Příčinou byla podle policie rychlá jízda na kluzké silnici, po které vůz narazil bokem do stromu. Při další vážné nehodě byla zraněna roční dívka.

Článek

Osmadvacetiletý řidič jel s Fabií Combi od Horního Cetna a nezvládl řízení. „Podle dosavadního šetření jel na kluzké vozovce příliš rychle a v táhlé pravotočivé zatáčce dostal smyk. Auto pak narazilo levým bokem do stromu,“ popsal neštěstí mluvčí policie Ladislav Mareš.

Foto: Policie ČR

Přivolaným hasičům trvalo 45 minut, než se jim podařilo dostat těžce zraněného muže za volantem vozu ven. Vrtulník ho pak ve vážném stavu transportoval do pražské nemocnice.

Foto: Policie ČR

Při srážce vozů na Mělnicku zraněna roční dívka

Dva osobní vozy se před druhou hodinou odpoledne srazily také u Vysoké Libně na Mělnicku. Na místě byl zraněn 35letý muž a roční holčička, který měla poraněnou hlavu. Sanitky převezly zraněné do nemocnice v Mladé Boleslavi.

Záchranáři byli před druhou hodinou odpolední voláni také k dopravní nehodě dvou osobních vozů u Vysoké Libně na Mělnicku. Krátce po havárii vozů projížděli kolem nehody záchranáři z Neratovic a u nehody zastavili, aby pomohli zraněným. Záchranná služba byla tedy téměř okamžitě na místě.

K nehodě dojížděla také rychlá lékařská pomoc z Mladé Boleslavi. Na místě byl zraněn pětatřicetiletý muž, který utrpěl zhmožděniny a otřes mozku a roční holčička, která měla tržnou ránu na hlavě.

„Oba zraněné pacienty záchranáři převezli na chirurgickou ambulanci do Mladé Boleslavi,“ řekla mluvčí záchranné služby Tereza Janečková. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám