Hlavní obsah

Nemravný loudil na červené motorce obtěžoval na Ústecku běžkyně

Novinky, kub
Chlumec

Kriminalisté v Ústí nad Labem dopadli muže podezřelého z obtěžování běhajících žen. Podle svědectví jim dělal sexuální návrhy a byl vulgární. Ke své smůle narazil ve finále na policistku v civilu, která si byla zasportovat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž podle policie minulý týden vyhledával místa v okolí Chlumce u Ústí nad Labem, kam chodí lidé sportovat, a zaměřoval se na běhající ženy. Jezdil na červené motorce.

Ozval se školákovi přes internet a pak i přijel. Muže z Kladna obvinili z obtěžování

Krimi

„Vybíral si ženy, které se mu líbily, a následně je vulgárními návrhy oslovoval. Nejdřív kolem ženy několikrát projel. Poté zastavil a dával jim různé sexuální návrhy doplněné o vulgární gestikulaci rukou,” sdělila v pátek mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Běžkyni pronásledoval u rybníka v Třebíči obnažený muž

Krimi

Po obtěžování několika žen nakonec narazil na běhající policistku. „Ta si s mužem velice rychle poradila. Policistům předala přesný popis mladíka a registrační značku motorky,” upřesnila mluvčí.

Muž v hábitu nabízel duchovní literaturu, skončilo to osaháváním postižené dívky

Krimi

Policisté muže zadrželi a podezřelého viní z výtržnictví. „Vyzýváme ženy, které byly rovněž tímto mužem osloveny, aby se obrátily na linku 158 nebo na nejbližší služebnu,” dodala Hyšplerová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám