Hlavní obsah

Běžkyni pronásledoval u rybníka v Třebíči obnažený muž

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebíč

Z výtržnictví podezírají policisté 31letého muže, který podle vyšetřovatelů obtěžoval v sobotu mladou ženu v Třebíči, když běhala u rybníka. Pronásledoval ji, i když se snažila dostat do bezpečí. Nakonec ho dopadla policie, před kterou chtěl utéct.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Běžkyni obtěžoval podle její výpovědi muž v sobotu u rybníka Zámiš. „Aktivně se ji snažil kontaktovat. Žena na něho nereagovala a vyhýbala se mu. Muž se naopak snažil dostat do její blízkosti, poté se obnažil a začal na ni gestikulovat,“ sdělila v pondělí mluvčí policie Jana Kroutilová.

Napadená si podle mluvčí přivolala pomoc a utekla na blízkou čerpací stanici, aby se dostala do bezpečí, muž ji stále pronásledoval.

Policie vypátrala cyklistu s černožlutým zubem. Je podezřelý z osahávání ženy v Praze

Krimi

„Na útěk se dal až při příjezdu policejní hlídky, policisté muže rychle dostihli a zadrželi. Byl pod vlivem alkoholu, policisté mu naměřili hodnotu 1,75 promile,“ upřesnila mluvčí.

Při incidentu nakonec k fyzickému kontaktu mezi ženou a podezřelým nedošlo. Policie muži podle Kroutilové sdělila podezření ze spáchání přestupku, případ se řeší ve zkráceném řízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám