Hlavní obsah

Německá policie hledá Čechy, kteří mohli vidět nehodu, při níž zemřeli policisté

Právo, jšo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Němečtí policisté požádali své české kolegy o pomoc při hledání svědků tragické dopravní nehody z předminulého týdne. Při ní dva němečtí policisté utrpěli smrtelná zranění.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo v úterý 8.12. ve večerních hodinách. Policisté řešili na místě jinou dopravní nehodu, když 34letý muž s vozidlem Opel Astra při projíždění kolem zřejmě dostal smyk a srazil oba policisty. Údajně se měl řidič vyhýbat nákladnímu vozidlu, načež dostal smyk.

Čeští policisté v Německu při honičce bourali. Jejich převrácené auto přelomilo strom

Evropa

„Dopravní policie v Řezně hledá svědky, kteří v úterý kolem 18:30 hodin zaznamenali na dálnici A6 ve směru na Norimberk poblíž nájezdu Amberg – Ost. cokoliv, co by mohlo mít souvislost s dopravní nehodou,“ sdělila mluvčí PČR Martina Korandová.

„Pro kolegy jsou důležité i informace o nákladních vozidlech, popřípadě uvítají záznamy z palubních kamer,“ dodala s tím, že se případní svědci mají ozvat na bezplatnou tísňovou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám