Hlavní obsah

Nastražil vzduchovku na myši, postřelil sám sebe

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Na jednotce intenzivní péče královéhradecké nemocnice skončil ve čtvrtek po půl desáté večer muž z Chlumecka. Utrpěl střelné zranění poté, co ho trefila jeho vlastní vzduchovka, kterou měl nastraženou na myši.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Když do nemocnice přišli policisté, muž už byl po operaci schopný vypovídat. Uvedl, že si zranění způsobil sám doma v obci na Chlumecku svojí nedbalostí a nikdo jiný nemá na jeho zranění žádný podíl,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová a přiblížila, jak muž konkrétně ke zranění přišel.

„Uvedl, že má v dílně myši a připravil si na ně vzduchovku. Jelikož se myší nedočkal, nataženou vzduchovku si položil na ponk a šel dělat jiné věci. Nešťastně však o vzduchovku zavadil, vyšel z ní výstřel, který ho zasáhl do břicha. Protože mu vystřelená diabolka zůstala v břiše, vyhledal lékařskou pomoc,“ popsala událost Kormošová.

Vzhledem k tomu, že si muž způsobil zranění sám, nešťastnou náhodou bez úmyslu, policisté případ ukončí uložením bez dalších opatření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám