Hlavní obsah

Násilník bil na ulici ženu s dítětem, protože mu nedala peníze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Ženu s dítětem napadl minulý týden podle policie 30letý muž v Karlových Varech. Chtěl po ní peníze, a nakonec ji povalil do křoví. Poškozené následně pomohli svědci, policie už násilníka obvinila.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadené ženě pomohli svědciVideo: Policie ČR

 
Článek

Jak uvedla mluvčí policie Eva Valtová, žena s dítětem šla minulé úterý na procházku, když k ní přišel její bývalý přítel a dožadoval se koupení cigaret a poté peněz. Žena mu řekla, že nic nemá, a tak ji násilník začal urážet a chtěl ukázat peněženku.

Zloději poškodili sochu anděla na hrobce rodiny Puppů

Krimi

„Poté, co chtěla žena z místa odejít, ji měl udeřit pěstí do obličeje a povalit do křoví. Zde ji měl ještě několikrát udeřit, kopnout a poté se snažit vzít z kočárku zavěšenou tašku,“ konstatovala Valtová.

Žena objevila v koupelně hotelu ve Varech minikameru. Pracovníkovi hrozí dva roky

Krimi

Žena se s ním začala o tašku přetahovat, čehož si všimli svědkové a běželi jí na pomoc. Sanitka ji pak převezla do nemocnice. Muže zadržela policie, která ho obvinila z loupeže a výtržnictví. Soud jej poslal do vazby, hrozí mu až deset let za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám