Hlavní obsah

Žena objevila v koupelně hotelu ve Varech minikameru. Pracovníkovi hrozí dva roky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Až dva roky vězení hrozí 51letému muži, který jako zaměstnanec jednoho z hotelů v Karlových Varech nainstaloval letos v dubnu do koupelny pokoje minikameru. Čtyřiadvacetiletá cizinka, která tam pobývala, si jí všimla. Informoval o tom karlovarský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Foto: Grohe

Ilustrační foto

Článek

Podezřelý podle policie jako zaměstnanec jednoho z hotelů v Karlových Varech využil univerzální karty pro přístup do hotelových pokojů, která mu byla svěřena.

„V úterý 20. dubna letošního roku měl v odpoledních hodinách bez svolení vniknout do pokoje čtyřiadvacetileté cizinky, taktéž zaměstnankyně hotelového zařízení, která pokoj dlouhodobě užívala pro svou potřebu. Následně měl v koupelně za účelem pořízení nahrávek nainstalovat minikameru směřující na sprchový kout a poté z pokoje odejít. Cizinka si ovšem nainstalovaného nahrávacího zařízení při manipulaci s ručníky všimla,“ uvedl Kopřiva.

Policisté sdělili muži podezření ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a poškození cizích práv. „V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky,” dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám