Hlavní obsah

Na Zlínsku někdo ukradl několikatunový pracovní válec. Zloděj musel mít jeřáb

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Kuriózní krádež silničního válce prošetřují otrokovičtí policisté. Pracovní stroj zmizel z travnaté plochy soukromé společnosti v Tlumačově na Zlínsku. Ke krádeži několikatunového kolosu došlo již v březnu. Ani po dvou měsících však zaměstnanci firmy nemají tušení, kde mohl zmizet. Policisté proto žádají o pomoc při pátrání.

Foto: Policie ČR

Neznámí pachatelé stroj ukradli v březnu. K nakládce museli potřebovat jeřáb.

Článek

„Neznámý pachatel stroj odcizil z travnaté plochy před firmou PORR v Tlumačově na ulici Skály. Silniční válec sloužil jako propagace firmy. Zmizel, aniž by to kdokoli ze zaměstnanců firmy zaregistroval,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Řidič BMW jel příliš rychle a naboural do nákladního auta. Spolujezdec zemřel

Krimi

Jak se policistům zatím podařilo zjistit, nakládka pracovního stroje na odtahové vozidlo se odehrála za pomoci jeřábu a trvala minimálně tři hodiny. „Je tak velmi nepravděpodobné, že by o odvozu tohoto stroje nikdo nevěděl,“ domnívá se policejní mluvčí.

Pokud se objeví svědci, kteří by věděli bližší informace o organizátorovi záhadné přepravy pracovního stroje, žádá je policie o spolupráci. „I v případě jakýchkoliv dalších informací k této události. Ozvěte se prosím na linku 158,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám