Hlavní obsah

Na Rokycansku se upálil nahý muž

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SVOJKOVICE

Ohořelou mrtvolu 30letého muže z Prahy objevili v sobotu policisté v chatové osadě ve Svojkovicích na Rokycansku. Podle vyjádření soudního lékaře, který mrtvého ohledal, a podle zajištěných stop na místě je jasné, že muž skoncoval se životem sám.

Foto: Josef Školný
Článek

"Svlékl se do naha, polil benzínem a zapálil. Byl nezvěstný už od čtvrtka minulého týdne, ale jeho zmizení ohlásili příbuzní až v sobotu ráno, kdy se rozjela velká pátrací akce," řekl rokycanský policejní ředitel Josef Křížek.

Motiv činu policisté dosud neznají. "Nenašli jsme zatím nic, co by mohlo jeho počínání nějak vysvětlit. Ještě ani nevíme, v jakém byl zdravotním stavu nebo zda neměl problémy v osobním životě," uvedl dále Křížek.

Sebevrah si pro ukončení života vybral místo jemu dobře známé. "Tělo jsme našli asi 300 metrů od chaty jeho matky, kde měl zaparkované vozidlo. Ze stop na místě tragédie bylo patrné, že se po zapálení ještě plazil asi 50 metrů. Našli jsme nádoby s benzínem a sirky," uzavřel policejní šéf.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám