Hlavní obsah

Na okraji Olomouce se střetla vojenská tatra s osobním autem, řidič nepřežil

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc
Aktualizováno

Řidič osobního auta nepřežil ve středu krátce po osmé hodině ráno srážku s vojenskou nákladní tatrou na okraji olomoucké městské části Týneček. Zraněním, která utrpěl, na místě podlehl.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Řidič osobního auta neměl šanci nehodu přežít.

Článek

„Nehoda se stala na Šternberské ulici. Řidič vozidla Škoda Felicia vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru a střel se nákladním autem, které jelo od Šternberka“ řekla Právu olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

„Osobní vozidlo bylo po srážce velmi silně destruováno a jeho řidič neměl bohužel velké šance na přežití,“ sdělil Právu mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Zdeněk Hošák s tím, že mrtvé tělo museli hasiči vyprostit z vraku auta pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Řidič osobního auta neměl šanci nehodu přežít.

Provoz na silnici, která je spojnicí mezi Olomoucí a Šternberkem, musel být kvůli nehodě dočasně přerušen. Policisté odkláněli dopravu v obou směrech přes Tovéř. Normální provoz byl obnoven v 10.30 hodin. Bližší okolnosti nehody jsou dosud předmětem šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám