Hlavní obsah

Na hlavním tahu na Jablunkovsku se srazily dva kamiony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva kamiony se v pondělí odpoledne srazily na hlavním silničním tahu I/11 u Mostů u Jablunkova. Silnice je po 20:30 průjezdná kyvadlově.

Vážná nehoda dvou kamionůVideo: HZS Moravskoslezského kraje

 
Článek

Ke střetu kamionů došlo těsně po 14. hodině ve směru na Slovensko. „Podle prvotních informací se jedna osoba při srážce zranila,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Jiroušková s tím, že policisté odklánějí osobní vozidla po tzv. staré cestě.

V Praze se srazilo osobní auto s nákladním. Hasiči vyprostili řidiče

Krimi

Podle hasičů mělo jedno z havarovaných nákladních automobilů ve vleku třetí nákladní auto. „Hasiči se věnovali zajištění havarovaných vozidel proti vzniku požáru a unikajícím pohonným hmotám. Z nádrže jednoho z havarovaných vozidel museli jímat pohonné hmoty do připravené nádoby,“ informoval zastupující mluvčí moravskoslezských hasičů Lukáš Popp.

Foto: HZS MSK

Nehoda kamionů u Mostů u Jablunkova

Sdělil, že na místo dorazili i pracovníci České inspekce životního prostředí. „Protože i přes veškerou snahu hasičů byly pohonné hmoty havarovaných vozidel rozteklé po silnici v délce 100 metrů,“ nastínil s tím, že po vyšetření nehody dopravními policisty pomohli hasiči s odstraněním havarovaných kamionů ze silnice a s jejím úklidem.

Foto: HZS MSK

Nehoda kamionů u Mostů u Jablunkova

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám