Hlavní obsah

Na Domažlicku hořela stodola i domek. Rodina je u příbuzných

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice
Aktualizováno

Rozsáhlý požár zasáhl v sobotu ráno stodolu a rodinný dům v Horšovském Týně na Domažlicku. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Na místě zasahovalo pět hasičských jednotek a policisté. Škody jsou odhadovány na jeden milión korun.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Ilustrační foto

Článek

Z tříčlenné rodiny, která byla v době vzniku požáru v domku, nebyl nikdo zraněn. Lidé jsou zatím u příbuzných, radnice se jim pokouší sehnat náhradní ubytování.

„Požár vypukl ve stodole, kde bylo uskladněno uhlí. Poté se oheň přesunul na střechu rodinného domku,“ řekl Právu mluvčí krajské policie Josef Aubrecht s tím, že jeho příčiny jsou zatím v šetření. Policisté nevylučují technickou závadu, nedbalost ani cizí zavinění.

Požár, který vznikl kolem sedmé hodiny ranní v městské části Podražnice, je v současnosti uhašen. Policejní experti se speciálně vycvičeným psem nyní čekají, až z místa ustoupí kouř. Poté budou na místě provedeny expertizy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám