Hlavní obsah

Na Berounsku zachraňovali opilého muže. Usnul u Bubovických vodopádů

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Srbsko

U Bubovických vodopádů na Berounsku byl v úterý večer nalezen podchlazený muž. Záchranáři se k němu dostali terénním vozem a poté ho převezli do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Večerní záchranná akce poblíž Bubovických vodopádůVideo: Novinky

 
Článek

„Byl nám hlášen nález ležícího muže u Bubovických vodopádů poblíž Srbska na Berounsku. Naše sanitka se však na místo kvůli členitému terénu nemohla dostat, proto jsme k Srbsku vyjeli ještě terénním vozem," řekl Novinkám šéf záchranky Trans Hospital PLUS Bořek Bulíček.

Muže našli jeho kamarádi. K místu pak zamířili také policisté. Sanitka záchranářů zůstala stát u silnice, zatímco jejich terénní vůz vyrazil směrem k vodopádům.

Muž se na Štědrý den zřítil v Brně ze srázu, do prvního svátku sténal v křoví

Krimi

„Muž byl na výletě společně s dalšími kamarády, přičemž byl pod vlivem alkoholu. Poblíž vodopádů měl uklouznout a zůstat ležet," sdělila policejní mluvčí Petra Potočná.

Podle záchranářů muž poté usnul a jeho kamarádům, kteří ho našli, se ho nedařilo probudit. Probral se až v teple terénní sanitky. Tou ho záchranáři dopravili k silnici, kde ho přeložili do běžného sanitního vozu a po vyšetření ho převezli do berounské nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám