Hlavní obsah

Muž se na Štědrý den zřítil v Brně ze srázu, do prvního svátku sténal v křoví

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Pádem z dvacetimetrového srázu skončila cesta 55letého muže, který se v Brně vracel domů ze štědrovečerního setkání s kamarádem. Zraněného, podchlazeného a sténajícího v křoví si ho všiml druhý den kolemjdoucí, který přivolal městskou policii. O případu v úterý informovala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Záchrana muže po pádu ze srázu v Brně Video: MP Brno

 
Článek

Svědka minulý týden v pátek odpoledne, tedy na první svátek vánoční, upoutalo úpění a sténání, které vycházely z křoví v zahrádkářské oblasti na brněnských Vinohradech.

Když kolemjdoucí zjistil, že zvuky vydává muž ležící v houští, zavolal strážníky. „Na zemi mezi klacky a listím našli muže s čelovkou na hlavě a krvácejícími odřeninami. Byl sice při vědomí, ale značně podchlazený,” uvedla mluvčí.

Opilého dědečka doprovázel nočním Brnem školák, zasáhli strážníci

Krimi

Hlídka zavolala záchranku a zraněného zabalila do fólie kvůli teplu. Následně mužův známý strážníkům přiznal, že s kamarádem trávil předešlý večer, a když od něj muž odcházel, byl prý v podnapilém stavu.

„Vše tak nasvědčovalo tomu, že se muž po cestě domů zřítil z přibližně dvacetimetrového srázu a ležel tam několik hodin,” sdělila Skřivánková.

Žena v Brně utrhla hlavu figuríně Leoše Janáčka

Krimi

Jak se známý zraněného na místo dostal, například zda ho strážníci přivolali, nebo kamaráda hledal, městská policie neupřesnila.

Zraněného muže nakonec přepravili zdravotníci do nemocnice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám