Hlavní obsah

Muž zaútočil na ženu při kondičním běhu. Útok odrazila a ještě si ho vyfotila

Brno

Na nejméně dvě ženy zaútočil na konci ledna 28letý muž na Brněnsku. Jednu z nich obtěžoval při kondičním běhu, druhou osahával u nádraží. Kriminalisté ho obvinili z pokusu o znásilnění.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle policie si muž nejprve vyhlédl 45letou ženu v Adamově, kde ji poblíž nádraží sledoval a pak zaútočil. Do ženy strčil a začal ji osahávat pod bundou, na stehnech a intimních místech. Když vyděšená žena začala křičet, útočník utekl.

Zvrhlík osahával ženy v centru Ostravy. Policisté hledají oběti

Krimi

Stejný muž si o dva dny později vyhlédl oběť na cyklostezce na Klajdovce. „Jedenatřicetiletou ženu sledoval při odpoledním kondičním běhu. Doběhl ji a zezadu začal přes oděv osahávat na prsou a genitáliích. V tu dobu měl stažené kalhoty a snažil se masturbovat,“ informoval mluvčí policie Bohumil Malášek.

Muž v roce 1991 týral svou manželku. Nyní dostal tři roky

Krimi

Žena se mu však vysmekla a utekla. Přitom si jej ovšem ještě stačila vyfotografovat. Policisté tak měli ulehčenou práci a o několik dnů později na podezřelého narazila hlídka v Tkalcovské ulici v Brně. Muž se při zadržení k oběma útokům spontánně přiznal a byl obviněn z pokusu o znásilnění. „Kriminalisté zjišťují, zda nehraje důležitou roli i v dalších podobných případech,“ konstatoval Malášek.

Reklama

Výběr článků

Načítám