Hlavní obsah

Muž v Ostravě brutálně zkopal svou těhotnou družku

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Brutální útok na těhotnou ženu prověřuje od konce minulého týdne ostravská policie. Čtyřiačtyřicetiletý muž zmlátil svoji o osm let mladší družku, potom z bytu utekl. Policie ho později dopadla, nyní mu hrozí až pět let vězení.

Článek

Incident se odehrál v pátek před půlnocí.

„Přestože věděl, že žena je těhotná, měl ji tahat za vlasy, odtáhnout ji do další místnosti, opakovaně ji bít do obličeje, dokonce i pěstmi do hlavy a opětovně ji měl srazit na zem. Dále měl muž ženu také kopat a svého jednání měl zanechat až poté, co žena začala krvácet,“ popsala útok mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Žena podle ní utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.

„Policisty přivolal svědek, který slyšel volání o pomoc. Hlídka nalezla rozrušenou ženu, která byla následně z místa převezena k ošetření. Policisté po muži, který po ataku odešel z bytu, pátrali a následně jej zadrželi,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám