Hlavní obsah

Muž v noci spadl do Vltavy, ke Karlovu mostu nedoplaval

• Aktualizováno

Potápěči vylovili kolem osmé hodiny ráno u ostrova Štvanice mrtvého muže, který v noci pravděpodobně spadl z mostu Legií do Vltavy. Podle svědků měl být pod vlivem alkoholu a chvíli plaval směrem ke Karlovu mostu, poté se ale potopil pod hladinu a už nevyplaval. Noční pátrací akce byla neúspěšná.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž v noci skočil do Vltavy, ke Karlovu mostu nedoplavalVideo: Novinky

 
Článek

Pád muže byl policii nahlášen kolem druhé hodiny ranní. „Dotyčný byl podle náhodných kolemjdoucích nejprve opřen o zábradlí a následně přepadl," uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan. Nepotvrdila se tak původní informace, že muž do vody skočil.

Po muži začali ihned pátrat policisté i hasiči. Na vodu vyrazil člun městské policie a přivolána byla záchranná služba. Policisté po několika desítkách minut povolali na pomoc také policejní vrtulník. Krátce před čtvrtou hodinou ráno bylo pátrání ukončeno s negativním výsledkem, nikoho se nepodařilo nalézt.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: HZS Praha

Hasiči pátrají po pohřešovaném muži

K Vltavě se policisté a hasiči vrátili až kolem osmé hodiny, kdy je přivolal zaměstnanec povodí Vltavy. Všiml si totiž mrtvoly na česlech na Štvanici, kterou potápěči následně vyzvedli. „Pravděpodobně jde o pohřešovaného muže. Musíme počkat, zda má u sebe doklady. Jistotu ale budeme mít až po pitvě,” řekl ráno mluvčí policie Tomáš Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám