Hlavní obsah

Muž v Kladně chtěl nastoupit do výtahu. Místo toho spadl do šachty

– Kladno

Při pádu do výtahové šachty v hale na okraji Kladna byl v pondělí odpoledne vážně zraněn muž. Do nemocnice ho transportovali záchranáři vrtulníkem.

Dělník po pádu do výtahové šachty utrpěl mnohačetná vážná zranění. Přiletěl pro něj vrtulníkVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K události došlo okolo půl čtvrté v hale v průmyslovém areálu v ulici Milady Horákové na okraji Kladna. „Jednašedesátiletý muž chtěl vstoupit do výtahu, ale neuvědomil si, že tam žádný není. Následně spadl do výtahové šachty. Celou věcí se budou policisté i nadále zabývat,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Na místo ihned po oznámení zamířili hasiči, policisté i záchranáři.

„K události jsme vyslali kromě družstva hasičů a velitele také naši lezeckou skupinu. Hasiči na místě následně zjistili, že muž spadl z výšky zhruba sedmi až osmi metrů a nacházel se na dně výtahové šachty. Po jeho vytažení jsme pomohli s transportem do vrtulníku,“ sdělila mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Ubodaný muž na Kroměřížsku, policie obvinila z vraždy jeho známou

Krimi

Záchranáři museli vážně zraněného muže napojit na umělou plicní ventilaci.

„Muž utrpěl vážná mnohočetná poranění. Zasahující posádky u něj musely zajistit dýchací cesty a po nezbytném ošetření byl letecky transportován do jedné z pražských nemocnic,“ řekla mluvčí záchranářů Petra Homolová.

Nedělej to, prosil bratra ve vsi na Plzeňsku o život. Pak dostal kulku do hlavy

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám