Hlavní obsah

Muž se představil jako Paris Hilton, strážníkům nadýchal přes tři promile

Do Heršpické ulice v Brně vyrazila po telefonickém upozornění v pátek odpoledne hlídka městské policie. Žena na lince 156 popsala bezvládně ležícího muže, kolem kterého se povalují vypité láhve tvrdého alkoholu.

Foto: MP Brno

Muž nadýchal přes tři promile

Článek

„Znečištěného a podle všeho silně podnapilého muže strážníci našli ve chvíli, kdy se pokoušel zvednout ze země. To se mu podařilo až na několikátý pokus a hlídka ho vzhledem k jeho stavu vyzvala, aby si sedl a nezpůsobil si tak případným pádem zranění,”  uvedla v neděli mluvčí Tereza Kadrnožková.

Muž nejprve popíral, že by konzumoval jakýkoliv alkohol, a strážníkům se představil nejprve jako Portugalec a následně jako Paris Hilton. Žerty šly stranou ve chvíli, kdy nadýchal 3,02 promile a strážníci mu oznámili, že je podezřelý ze znečištění veřejného prostranství.

„Nyní již hodnověrně ztotožněný třiatřicetiletý muž popsal, že poházené lahve, nedopalky a vysypané zápalky jsou prý důsledkem truchlení pro nedávno zemřelého kamaráda, kterému se neúspěšně pokusil zapálit svíčku. Podezření z přestupku s ním projedná správní orgán, muž totiž vzápětí zamířil na záchytnou stanici,” dodala mluvčí.

Opilá řidička na Jindřichohradecku nabourala policisty

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám