Hlavní obsah

Muž obviněný z vraždy na Táborsku skončil ve vazbě

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soběslav

V případu vraždy ženy u obce Soběslav na Táborsku z minulého týdne kriminalisté obvinili muže, kterého zadrželi krátce po činu, soud ho pak poslal do vazby. Policie rovněž hledá případné svědky z okolí tragické události.

Foto: Policie ČR

Místo vraždy na Táborsku

Článek

Muž podle kriminalistů zavraždil v domě u Soběslavi mladou ženu, podle vyšetřovatelů byly za zločinem pravděpodobně problémy ve vztahu. Žena s podezřelým v domě žila.

„Policisté podali státnímu zástupci podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby, soud návrh akceptoval, sdělil v pondělí mluvčí policie Milan Bajcura.

V domě našli zavražděnou ženu, podezřelého zadrželi na zahradě

Krimi

Kvůli vyšetřování policisté hledají případné svědky. „Kdo z vás přišel minulou středu 12. února v době kolem 17:00 v obci Želeč a okolí do kontaktu s dvojicí mladého muže a mladé ženy, popřípadě byl požádán o odvoz motorovým vozidlem nebo se s nimi setkal po vystoupení z autobusu ve směru z Tábora, ať nás kontaktuje na lince tísňového volání 158,“ dodal mluvčí.

Policie vyšetřuje vraždu od čtvrtka minulého týdne, kdy ráno zadržela na zahradě domu podezřelého muže.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám