Hlavní obsah

Policie obvinila ženu z Náchodska z vraždy 90leté příbuzné

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Kriminalisté v těchto dnech objasnili úmrtí, k němuž došlo v lednu v jedné z obcí na Náchodsku. Z vraždy 90leté ženy obvinili její příbuznou 61letou ženu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

Po telefonickém upozornění 23. ledna vyjížděli policisté k náhlému úmrtí. V rodinném domě našli 90letou ženu bez známek života a další o 29 let mladší ženu, kterou si s ohledem na její zdravotní stav převzali do péče na místě lékaři.

Dlužnice na Blanensku napadla věřitelku. Tu zachránilo, že předstírala smrt

Krimi

„Při vyšetřování kriminalisté pojali podezření, že 90letá žena mohla zemřít nikoliv přirozenou, ale násilnou smrtí. Tuto skutečnost rovněž potvrdily i závěry pitvy,“ uvedla policejní mluvčí Magdalena Vlčková.

Případ převzali kriminalisté a kvalifikovali jej jako zvlášť závažný zločin vraždy. Z toho nyní obvinili 61letou ženu, která nadále zůstává v nemocnici.

„Obě ženy byly v příbuzenském vztahu,“ dodala Vlčková s dodatkem, že se jedná na území Královéhradeckého kraje o letošní první případ dokonané vraždy.

Muž podezřelý z vraždy příbuzného na Příbramsku skončil ve vazbě

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám