Hlavní obsah

Muž napomenul sprejery, ti ho zmlátili boxerem

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Za volání k pořádku na ostravském sídlišti se dva sprejeři chycení při činu odměnili brutálním napadením. Nelíbilo se jim, že je okřikl 36letý muž, a tak ho povalili na zem a zmlátili. Útočníky zadrželi kolemjdoucí strážníci.

Foto: Tomáš Reiner, Novinky

Článek

Šestatřicetiletý muž si ve středu na ostravském sídlišti Poruba všiml dvou mužů, kteří psali fixem po zdi domu. Protože mu jejich jednání nebylo lhostejné, rozhodl se je oslovit s tím, ať zanechají svého jednání.

„Dvojice ale začala na muže útočit. Povalili muže na zem a doslova do něj bušili pěstmi. Jeden z útočníků měl navíc na ruce nasazen tzv. boxer,“ řekla Novinkám mluvčí ostravských strážníků Vladimíra Zychová.

Celého incidentu si všimli strážníci, kteří zde měli pochůzku, a ihned zasáhli. Oba útočníky zpacifikovali za použití donucovacích prostředků. Zraněnému muži, který ležel na zemi s četnými ranami na hlavě, poskytli první pomoc a přivolali záchrannou službu.

„Zadržení útočníci ve věku 24 a 33 let byli pro podezření ze spáchání trestného činu předáni přivolaným policistům,“ uzavřela mluvčí strážníků.

Reklama

Výběr článků

Načítám