Hlavní obsah

Muž na Náchodsku napadl za jízdy řidiče autobusu, který napomenul jeho děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když loni v říjnu napomenul řidič děti v autobusu na Náchodsku, aby tolik nehlučely, netušil, co jeho výtka vyvolá. Jejich otec se nejen ohradil, ale řidiče dokonce napadl. Třicetiletému muži teď hrozí až tříleté vězení, informovala v úterý policejní mluvčí Iva Kormošová.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž byl obviněn hned ze tří trestních činů najednou. „A to ublížení na zdraví, nebezpečného vyhrožování a výtržnictví,“ vyjmenovala Kormošová.

Doplnila, že policisté z Červeného Kostelce na Náchodsku v těchto dnech podali státnímu zástupci zprávu o výsledku zkráceného přípravného řízení.

Řidič srazil chodce do příkopu. Pak ho chytl pod krkem a vynadal mu

Krimi

Kormošová popsala, že řidiče linkového autobusu muž údajně za jízdy napadl nejprve slovně a pak i fyzicky.

„Nejenže řidiči vulgárně nadával, ale vyhrožoval mu i zabitím. Pětašedesátiletý řidič kvůli způsobenému zranění skončil v několikatýdenní neschopnosti,“ uvedla mluvčí.

Osm opilých hromotluků chtělo v Praze do taxíku, řidič odmítl a musel utéct

Krimi

Muži za úmyslné ublížení na zdraví a za vyhrožování usmrcením a těžkou újmou na zdraví, kterého se dopustil na místě veřejnosti přístupném, hrozí trest odnětí svobody od 6 měsíců do 3 let.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám