Hlavní obsah

Muž loupil na pumpě, za jeho zády mezitím přijel tankovat zákazník

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ostravští kriminalisté pátrají po muži, který ve čtvrtek 6. prosince s nožem v ruce vyloupil čerpací stanici v Lanové ulici. Obsluha mu vydala zhruba 35 tisíc korun. Naštěstí se přepadení obešlo bez zranění osob.

Lupič přepadl benzínkuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Policii přivolala šestatřicetiletá zaměstnankyně čerpací stanice. Událost se stala ve čtvrtek dopoledne krátce před 11. hodinou,“ informovala ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Foto: Policie ČR

Muž si přišel pro peníze s nožem

„Ze záznamu je patrné, že zatímco muž ve věku zhruba 30 let páchal protiprávní jednání, tak za jeho zády přijelo před budovu benziny vozidlo s jiným zákazníkem. Proto žádáme i tohoto svědka, aby policii kontaktoval,“ doplnila ještě Holčáková.

Policie hledá svědka loupežeVideo: Policie ČR

Pachatel měl být vysoký asi 180 centimetrů, s tmavýma očima a hnědými krátkými vlasy. Oblečený měl tříčtvrteční kabát nebo bundu černé či tmavomodré barvy a černé kapsáčové kalhoty. Na hlavě měl modrou kšiltovku s bílým znakem vepředu, na tváři měl textilii. Policie zahájila úkony trestního řízení, lupiči za zvlášť závažný zločin hrozí vězení až na deset let.

Policie přijme informace o lupiči, ale také o svědkovi na tísňovou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám