Hlavní obsah

Muž hodil půlročním děvčátkem na postel

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RAKOVNÍK

Těžko uvěřitelný případ násilí na malém dítěti řeší rakovničtí policisté. V polovině července zde otec tří dětí vyřešil pláč půlročního děvčátka tím, že ho několikrát udeřil do obličeje a pak jej hodil na válendu tak, že se praštilo hlavou o zeď.

Článek

Muž je otcem dvou a půlletého chlapce, jeden a půl roční holčičky a půlročního děvčátka. Děti měl na starosti 16. července v domě v jedné z obcí na Rakovnicku. Na pláč dívky reagoval svérázným způsobem. Dívku několikrát uhodil do obličeje a pak jí mrštil na postel, přičemž se praštila hlavou o zeď.

"Po návratu dvaadvacetileté matky dětí tvrdil, že holčička spadla z postýlky. To tvrdil i lékařům, stejně jako později i policistům. Děvčátko bylo nejprve matkou odvezeno do nemocnice v Rakovníku a později převezeno do nemocnice v Kladně, kde zůstalo hospitalizováno," uvedl mluvčí rakovnické policie René Černý.

Násilník policistům zpočátku říkal nevěrohodné výpovědi o způsobu zranění děvčátka, ale nakonec mu nezbylo nic jiného než uvést pravý stav věci.

"Tato rodina si již v minulosti vysloužila zvýšený zájem orgánů péče o děti a mládež a po události bylo rozhodnuto o odebrání všech tří dětí z rodiny. Děti byly umístěny do příslušných dětských zařízení, kde o ně bude náležitě postaráno," doplnil Černý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám