Hlavní obsah

Muž chtěl označit místo dopravní nehody, po nárazu jiného vozu zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dva lidé zemřeli v pondělí při dopravních nehodách v Pardubickém kraji. V Lanškrouně zahynul jednatřicetiletý muž, v Pardubicích muž o 23 let starší. Ten z kufru zřejmě vytahoval věci k označení dopravní nehody, když do něj narazil jiný automobil.

Nehoda s úmrtím na PardubickuVideo: TV Pardubice, Novinky

 
Článek

V Pardubicích se kolem 06:00 srazilo osobní a nákladní auto na hradubické silnici. Když si řidič osobního vozu bral z kufru věci, zřejmě k označení místa nehody, narazilo do něj zezadu další auto a usmrtilo ho. "Na místě zemřel muž narozený v roce 1958," uvedla mluvčí Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje Helena Škuligová.

Na místě později havarovalo další vozidlo, jehož řidič se díval na nehodu a nevěnoval se řízení.

Foto: Novinky

Muž chtěl označit místo dopravní nehody, narazil do něj jiný vůz

Auto narazilo do domu

Minutu po půlnoci narazil osobní vůz Peugeot do rohu domu v Lanškrouně. "Po příjezdu policistů na místo byli mimo automobil dva lidé. Hlídka jim před příjezdem záchranářů poskytla první pomoc. U jednoho z mužů ale přivolaný lékař konstatoval smrt. Druhý muž byl převezen do nemocnice," uvedla mluvčí orlickoústecké policie Lenka Vilímková.

Policisté zatím neznají příčinu nehody a nevědí, který z mužů vozidlo řídil. Nehodu proto budou vyšetřovat. U oběti nehody nařídili pitvu, druhému muži udělají lékaři odběry, aby zjistili, zda nepil alkohol.

Foto: Policie ČR

Tragická dopravní nehoda v Lanškrouně

Reklama

Výběr článků

Načítám